Cup idag

Idag har vi spelat cup på Glysis och vad kan man säga, det gick åt helvete, vi fick inget spel och ingen fick "till det" som man kan säga. Haha men det kan inte alltid gå bra, gillar mina brudar ändå :)
Annars så bjöd tränarna på pizza. Så alla åt efter våra förluster. :) Svull, sen det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en muffins som jag bakat, huuur goda som helst. Och så gjorde jag Panna Cotta som vi ska äta snart när min babe kommer när vi ska hämta honom vid bussen. Om dom är klar vill säga.

Imorgon ska jag sova som aldrig förr och jag taggar redan till nästa helg med Maria eftersom jag missade denna, :) men sånt är livet, jag hinner med :D

Nu ska jag klinka vidare på gitarren  och kolla mina panna cottor :)

//Saara

Grattis På Underbara Evelina

Jag har ingen bild på dig här Evelina efter som jag är hos Maria, men vill iaf skriva ett inlägg och säga GRATTIS PÅ 18år DAGEN!! Hoppas du får den underbaraste dagen och att  vi ses snart igen <3

Första skoldagen på 9 veckor

Idag var första dagen på 9 veckor i skolan, började med såklart mitt favoritänme, MATTE B, fy fy fy för det. fattar nada! men jag ska nog få godkänt på provet på onsdag annars så blir jag fruktansvärt less. Men det visar sig.
Gillar faktist mitt schema som jag kommer ha nu, fast de andra i min klass har myket slappare eftersom jag och maria har matte, men ganska bra ändå, slutar ganska tidigt.:)

det funkar.

Nu är jag hemma hos Jan med Klas och han diskar på för fullt, ska väl kanske lägga oss och ta en liten powernap sen, en ganska lång powernap kanske:) brukar inte vara så bra på dessa, eller att hålla den korta tiden på sovandet. Slutar oftast med att jag ligger och sover typ 2 timmar sen kan jag ínte sova på kvällen.

Jag längtar redan till helgen, känner på mig att den kommer bli kanon:) kanske Hede, förmodligen lite party eftersom det är Gfest, fast jag ska inte in tror jag, men kanske utanför en sväng och prata lite. Maria och jag är världsmästare på att kanske gå in sen ångra sig för klockan blir så sent. Vi brukar ha för roligt utanför.

Senare idag när min pappa slutat jobba så åker jag hem och kollar hur mina tapeter blev som jag valde nu när han tapetserat upp dem:) jätte spännande. Om jag har tur så har den andra tapeten också kommit som vi måsta beställa. Hoppas hoppas så vi kan tapetsera upp den med och jag kan mublera in nya lampor och massa andra saker. Ska nog måla om mitt sängbord med tror jag. Längtar tills det är klart :)

//Sara

VARM VATTEN

Nu ska jag hoppa in i en het dusch så jag får lite värme i kroppen, sen ska jag uppdatera er lite mer med lite tråkig information.


Hej hallå

Ligger hemma nu med Klas och myser, imorgon blir det Sundsvall och skälla på Media Markt. Söndag blir det nog Hassela  med skidåkning. Paktiken är också avklarad och det känns skönt. Längtar till och med tillbaka till skolan och alla skööna klasskompisar :)Men nu ska jag vara ososial med er och vara med min pojkvänn!

<3

//Sara


Gillar denna softa låten.



Lyssna och njut,kan spelas 1000 gånger om


Skönt träningspass

Har duschat och så nu efter träningen i stan. Sköönt att röra på sig med såå enormt kallt. Nu ska jag kolla på paradise ;)
//Sara

Rin on the Rox....

Is back,  Hope you guys like it, love it, hate it, whatever, just enjoy it.

Gillar vekligen dessa tjejer, sjuk duktiga!



/Saara

KE$A is the SHIT!

Måste säga att jag gillar KE$A skarp, förutom låten TiK ToK så är ju denna låt en grymm festlåt som kommer spelas mycket i många hus ganska säkert! Listen and feel it


Call me on Saturday babe!

Sitter och försöker komma på hur jag ska göra min blogg lite finare men jag kommer inte på så mycket nu för jag kan inte koncentrera mig så bra. Taggar så sjukt för imorgon. Hoppas Hoppas det blir lyckat, sitter och pratar med fest innerhavarn nu, och det kommer nog bli bra :)

Ultimat Party Låt, kommer spelas imorgon, DUNK DUNK!


Slarv med uppdateringen

Hej hallå!

Nu har det barit slarv med uppdateringen, och vet ni va? Min mini pc bara krasha! ALLTSÅ DEN STARTAR INTE! har inte haft den en månad och tro på fan när man ska göra en uppdatering på datorn att det är helt svart och en jävla text kommer upp " en fil kan vara skadad eller finns inte därför kan inte windows starta" men fuck you
ÄVEN att den är köpt på jävla MEDIA MARKT så imorgon ska jag ringa och skälla och säga att jag vill ha en ny! inte ens en månad gammal! eller så ska dom fixa den bums! Annars åker jag dit och skäller, blir så suuur på skit grejer alltså!

Men från en sak till en annan.. jag har jätte tråkigt och är taggad för helgen med Maria, kommer bli bra :) TWIST AND SHOUT! det är vi!  Jag tror även att jag ska åka till Ljusdal på lördag innan träningen som är kl 1 och inhandla lite kläder så jag använder upp mitt presentkort :D

Nu sitter jag och spelar lite gitarr ocg lyssar på If i were a boy - Keiko ;) mycket bra! 

Börjar längta till sommaren lite också, fast bara lite



// Sara


Are you ready?

Hemma från jobbet nu, och idag ska jag inte somna framför tv:n för nu ska jag gå och lägga mig tidigt istället.

Har fixat sommar jobb iaf, hur bra som helst! Det bästa bästa som kunde hända. Fattar någon hur bra sommar det kommer bli ? eller snarare hur bra 2010 kommer bli! Helt Galet! Jag och Maria kommer åka på så mycket äventyr och gör så mycket bus, ni skulle bara veta alltså. Ahhh blir helt lyrisk! Helt Extas! Det bara pirrar i kroppen, vi ska upp och ner i världen! Längtar så fruktansvärt, vi väntar bara på körkort! HIHI HAHAA HEHEE!
DET KOMMER BLI HELT OSLAGBART

Nu måste jag äta lite mat eftersom de ropar på mig från köket:)
Smaklig måltid till mig
//Saara<3


Pankaks time

Efter som pappa håller på vidarutbildarsig till någon slags chef eller jag vet inte riktig vad så måste han nu åka bort minst en vecka i månaden,bo borta och plugga. Så därför är det ju bara jag,mamma,fanny och elias kvar här. Farmor skjutsade hem mig och Fanny när jag slutat på jobbet eftesom mamma fortfarande jobbar. Elias tog bussen hem men han kan ju laga mat. Så nu är det pankaks time. Steks pankakor för fulla muggar.

Slut på lovet

I helgen har jag varit ute på vifft,har hunnit med Maria, Madde, Klas, bio och Forsa.
 Var i forsa, vad säger man. Efter lite tjaffs och tjat fick jag en kanon kväll. Ont i ryggen och en bula i huvet och en jävla ryggsmärta:) Vi får se om man är välkommen där igen haha.

Jag har även varit på bio, vi gick på Sherlock Holmes, snygga skådespelare  och en grymm film, älskade den faktist. Spännande och väldigt charmig och komisk. Rekommenderas verkligen.

Nu är det slut på lovet också och jag tar mig tillbaka till trogna Hällnäs två veckor, sen blir det skolan igen. Kvällen avslutas med en varm dusch som var väldigt efterlängtad, och en mysig stund i sägen med min dator innan det är dags att släcka ögonen.

//Sara


God Kväll



Uräskta dålig uppdatering har spelat kort med Klas och pratat coh grejer om väldigt nödvändiga saker! Så nu ska vi snart gå och lägga oss. Imorgon har vi varit tillsammans i 1 år, tiden går så fort jag kan inte förstå. Men inte tillbrigar vi de tillsammans heller, bara lite på morgonen:) Han jobbar och jag sak åka på annar <3 kommer bli grymt kul :)
Annars är det bra faktist, bätte än förväntat. Hoppas alla ni mår bra med och just nu orkar inte jag skiva mer och får se hur det blir med uppdateringen imorgon, tror inte jag ska ha med mig datorn med kanske får låna maria nya mini pc som tydligen var rosa:) i är mini pc:are båda två. Var väldigt fördomsfull mot dessa små datorer när jag fick en men måset säga att jag tycker det är grymt, hur bt som helst bara packa med i väskan och ta med över allt. Helt perfekt. Kan göra vad som helst på den skolarbete, lyssna på musik eller bara surfa runt. Verkligen hur hur hur bra som helst, så en stoooor tumme upp för mini PC.

Nej nu ska jag nog dra mig till sängs och mysa ner mig. Gör det ni med tycker jag. :) Hare bäst

/Sara


Bättre sent än alldrig

Nu kommer äntligen lite nyårsbilder, shiit fan va ful man kan vara men jag skyller på alkoholen haha.
ENJOY

Madde and me, ser grymt packad ut, men så är inte fallet, jag missade bara helt när Markus knäppte och jag skulle ju ge Maddisen en kram.

Folk som va där orkar inte skriva alla namn och ärligt talat vet jag inte änns vad ala heter på biderna men några. Finns fler bilder men de orkar jag inte lägga upp och efterfesten har jag inte änns kort ifrån för jag glömde ju kvar kameran hos Erika, lyckat Sara haha

 

Från en sak till en annan, ge mig förslag på vad man kan göra när det känns som allt bara blir värre, inget positvt händer. vad kan pigga upp mig, sitter just nu och deppar, eller ligger och deppar.

Cheer me upp honey!

/Sara


God morning



Nu sitter man här och var uppe super super tidigt, kvart över 7 vaknade jag. Mamma skulle till vetrinären med katten kl 8 och  jag vela sola. Så nu är det gjort, skönt som bara den och även lite brunare.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, några förslag? Ligger i soffan med lillasysten nu och kollar på Hanna Montana, haha roligt faktist, boyproblems har hon. Men vem har inte det någon gång i elelr några gånger i livet.

 Tror jag ska ta en promenix med mamma och hundrana snart. Fint väder ute så det blir väl kanske att jag tar med kameran också:)


/Sara


Hatar att inte veta..

Besök i Forsa hos Jonas

Nu sitter jag hos Jonas med Maria, tog en tur hit för att hälsa på men han är ganska jobbig. Elak. Nerå kul ändå.
Igår efter järvsö var vi med Jonas och Rodney och kollade på film, faktist bra. Cadillac Records. Men var så snorig så jag kunde knappt koncentrera mig, trodde jag skulle skulle nya miljaders gånger, men inte.

NU orkar jag inte skriva mer just nu.

Puss/Sara

Äventyr i en gammal Opel

Idag var jag i järvsöbacken. Lovar det var kul, hämtning hos mig tidigt på morgonrn när vi hade försovit oss. Gammal Opel kommer in på gården, riktigt frän, skrapade i backen och fläcktarna funkade inte så bra, inte de bästa vinterdäcken men vi hade kul ändå, pojkarna skrapade rutora tills vi okm fram :) Dagens åkning var bra, gillade underlaget, bra väder.
Är fortfarande superfrussen och har kommit fram till att jag skulle behöva anställa en värmmänniska som kan värma mig exakt alla gånger jag är kall. Skulle verkligen behövas.

Nu vet jag inte vad som händer, vi skulle få sällskap av Rodney och Jonas senare men jag vet inte hur det kommer gå Maria sover i sängen och jag sitter här:) Men det visar sig.

En vecka kvar av lovet, den ska jag njuta av kan jag lova. Sen tillbaka till trogna Hällnäs i två veckor.

 

/Sara


Snowboard åkning imorgon



Nu sitter man här med Maria och pratar snowboard och nyår, kul kul.
Imorgon blir det Järvsö med Maria,Rodney och Jonas kommer nog bli riktigt kul och kallt.
Vi får se om det blir några vurpor imorgon och om det blir några blåmärken på kropparna.
Ha det bra / Sara


2010 Välkommen

Nyår var underbart, kvällen slutade inte förns kl halv 7. Helt galet bra. Underbara människor och bästa stämningen.

KVällen började hos Erica, käkade mat tog på sig finklänningen och blandade drinkar. Tog några shots och bara njöt. När klockan började bli runt 11 började vi dra oss ner på stan, fick låna emil sm värme det var snällt, vate och fickor :) Mycket värmande i iskalla natten. Stannade på Åhléns prakeringen för att fira tolvslaget tror jag ite förstod när det var så jga missade det men kul hade jag ändå. Sen drog vandringen vidare till Jan haha mycket heta diskutioner som var väldigt underhållande som slogs fred med dans, varmamackor oxh livemusik av musikerna i huset. Kvällen eller kanske morgonen slutade vid halv 7 när man äntligen fick lite sömn.
Ett nyår jag sent kommer glömma, nu är det bara att se till att nästa nyår blir minst lika bra lika som dettta nya år. Det ska bli toppen med underbara människor och resor och äventyr.

Bilder från nyår finns ej hemma hos mig jag glömde ju min kamera såklart hos Erica, men den hämtar jag nog imorgon. Hoppas alla hade ett underbart 2009 och en underbar nyårsafton

/Sara


RSS 2.0