I'm Back Bitches

Ja då var man tillbaka efter en lång paus, har hänt mycket. Både posssitvit, negativt, roligt och så jävla irriterande saker!

Men en sak måste jag berätta. (Jonas detta kommer följa dig livet ut) Jag och Maria följde med Jonas på fest i bochen i Forsa. Vi  hade det awsome, men vi påminde Jonas stup i kvarten att vi skulle sova hos honom så han fick inte lämna oss på festen och åka ifrån oss. " Men nej, inte gör jag de heller, jag lovar" sa han väldigt snällt. Maria stack  dock till stan vid 11 så jag blev kvar med Jonas, vilket gjorde saken ännu viktigare, att inte lämna mig där.
När klockan började närma sig 4 tog jag mig en tupplur på soffan med ett yrt huvud och två trötta ögon. Sen vaknar jag runt 5 att Clas står och skurar golven! Jag flyger upp och säger " VART ÄR JONAS?!"  vad tror ni jag fårför svar? "HAN GICK HEM"
Jag har nog aldrig varit så arg i mitt liv, eller jo kanske men det var väldigt länge sen. Jag ringd till Jonas iaf och var hysteriskt arg, det bara kokade i mig. Han var ett jävla CP, EFTERBLIVEN, EN UTVECKLING, MONGOLID, ÄCKLIG och jag skulle sparka in pannbenet på hoonom och slå ihjäl han om han inte hämtade mig.
Men det finns ju en bra del, kl halv 7 kommer han och hämtar mig och Anton. Eller snarare Hasse hämtade oss.
Lycklig blev jag när dom kom, jag kan byta humör på några sekunder. Räddaren i nöden.

Imorgon blir det väl party med Maria, På Delsbo  på FylleFisken förmoligen

Jag som skulle gå och lägga mig tidigt, men tji fick jag. Pratade nyss klart med Ylva så nu blir de att stänga trötta ögon.




//Saara


15 Mars

Grattis till min Lillesyster Fanny som fyller år idag! Igår var bara kalas <3

Annars va de en grym dag i köket idag, körde korg! Hur kul som helst, älskar att jag ändrade till tävlingsmatlagning alltså! NU längtas de extra mycket till 3an.

VI har även fått nytt schema, och jag måste fixa utlandspraktik grejen som jag inte fatta ett skit av. aja!

14 Mars

Nu sitter jag här vid datorn, slutkörd. Kände mig jätte pigg och gjorde ett ryck och städade, nu är ögonen jätte trött. Min telefon piper för de är slut på batteri men orkar inte ens sätta i laddaren.  Fortfarande lite kvar att städa men de tar jag lite senare,tror jag måste vila på riktigt innan hela feta släckten kommer hit och firar Fanny.

Igår vare party här. Var faktist ganska kul, eller det var kul. Stina och jag körde vår egen dans. Båda fick håll, lyckat haha! Perfekt kväll, mår bra idag också. Vilket är ett väldigt plus! IQ som en fiskmås! Du ahr som en kråka Sara. Haha är inte kråkor smarta!? Yrskallar, tror jag skrattade mer än vad jag sov. Får tacka mina övernattningsgäster Maria,Linus och Pontus. Myys!

Kanske ska ta min lilla dator istället och  lägga mig i sängen. Låter som en bra idé!



I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out now
L-O-V-E's just another word I never learned to pronounce
How do I say I'm sorry 'cause the word is never gonna come out
now L-O-V-E's just another word I'll never learn to pronounce


Vissla Linus! ;) Haha jag är stygg!


// Sara

10 Mars

Nu sitter jag hemma och gör ingenting, börjar bli riktigt depp över lördagen, alla är upptagna, men de löser sig nog.


Ush alla jävla sura människor, upp med mungiporna! Ingen ide att vara tråkig och sitta hemma. Blir less alla sånna. Less på de flesta folk, fåtal bra! Flaska människor, Idiotiska människor, rent ut av puckade människor utan hjärna, kryllar runt varje hörn!

NU ska jag  peppa för fotboll!


8 Mars

Nu ligger jag hemma hos Maria, helt ensam. Hennes mor är ute på prommis och Maria är på körskola, bara jag kvar här. Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag, Forsa kanske. Men imorgon blire iaf Sundsvall med mina pinglor! Maria och Stina. Me like.

Även att jag kanske är lite efter nu men hur kul var inte nyheten om Paradise Dahlin eller va hon heta, hennes stora hemlighet att hon varit man som jag fattar det dom. Äckligt eller hur? Stackars Stefan HAHAH, och Cimon. Att ens nudda denna människa är ju skandal. Även att det stog längst ner i texten. Ungefär såhär
- Om Stefan och Cinom vet om denna information är ännu ovisst.
Hahahahhah så frukatansvärt roligt, dom måste ju känna sig lite blåst.

Även att me and my homies, kanske planeerar en party resa till Uppsala, helt random sådär. Hoppas vi genomför de också. Vore fett nice! Men först och främst så taggar vi för lördag, på hemmaplan ;) Ses dääär ;)



Vi kanske hälsar på denna!
// Sara <3

6 Mars

Nu sitter jag hemma, pratar lite med André, gjorde mig kväll igår, finslipa på dialketen lite. Haha
Förövrigt var kvällen bra, började hos Ida, chillparty.. Sen drog jag och Maria in i bilen med Andreas och Erika. Åkte på kristineberg, men jag vela inte gå in så vi fortsatte i bilen igen. Slira runt lite.
Träffade folk utanför stadt, yrade runt. Men vad vore en kväll utan att Sara Jossoon blir förbannd, går inte miss eller hur? Jodå hann med det också, hade as kul till de spårade ur för vissa. Drick inte alkohol om du inte ka kontrollera dig själv. Det är inte första gången! typ 3:e eller 4:e. Var nykter, man kan inte ta för givet att andra ska se efter en. Ush blir så arg, sen blir förbannad när man bara vill hjälpa. Men nej de går inte, då blire hus i helvete, Skiker, sloss helt galen. Sen komma med en lame bortförklaring som om det var någon annnas fel.
Du vet vad jag sagt till dig och vad jag tycker om sånt här, sa de även igår. Allt som behövs är en ynka ursäkt men inte. Inte ditt fel eller hur? ! Förstår inte  hur vissa täker, är allt som vanligt  när man skämmt ögonen  ur sig själv och sina kompisar om och om igen, tror inte de. Ta en  tankeställare hörrudu! Kommer bara slå tillbaka på dig själv bruden!

Men det finns människor till allt. Jag är egentligen inte förvånad

Nu har jag skrivit av mmig lite får se om jag hittar på något kul ikväll med grabbsen. The old gang, eller delar av det. Vore nnice som fan med lite gamla ansikten.

Nu ska jag spela en fin bit på gitarren, kasnke ta och baka något mumsigt snart:D

Puss hej<3/ Saara

4 Mars

Idag har jag haft ont i halsen och ont i magen hela dagen! Suck på det vill inte bli sjuk i halsen nu alltså. Ska ju träna imorgon och vara med B-rudarna! Annars hade vi ju prov idag, gick väl åt helvete antar jag. Men men that's life! 

När jag kom hem tog jag samarin direkt, magen blev så mycket bättre. Sen har jag bara suttit och njutit för jag har lov nu! I'm loving it! Så skönt och efterlängtat. Känns som jag verkligen behövde det nu av många anledningar.

Har faktist inte planerat något på lovet än, så kom med förslag vettja? Hitta på något? Jag vill iaf åka skoter eller något, fan va kul de vore. Åka snowboard vore också kul^^.

Annars så är de party på Fredag, alltså imorgon som gäller, hoppas denna helg blir kul :)

Även att jag vill åka bort ett tag, bara bort till någon annan stad ett tag. Hur nice vore inte det.
Kom och röva bort mig. A!

Hörs senare //Sara<3

3 Mars

Sitter nu hemma och mår illa. Vet ej varför. Eller mår illa ont i magen, typ magkatarr eller något, sån smärta. Sitter iaf och pluggar nu, jävla äckel samhälle Brott och Straff. Pain in the ass. Dt luktar även IG.
Jaja men KÄMPA SARA! Har ju bara en dag kvar sen är de lov för min del. Kommer nog bli great! Ska ju på bio med maria iaf, Alice i underlandet. Längtat så fruktansvärt efter den. Även att det är premiär i Hudik idag! Och jag är inte där. Illa.

Sitter och blir utfrågad nu av människor på msn, intressant shit!


Imorgon äre sista dan inför lovet! Gillare skarpt!


2 Mars

Idag var det vanlig dag i skolan. rullade på fint. Näringsläran var bäst. Jag höll på dö av skratt, tills Ki blev arg för vi skrattade. Jag, Jonas och Lars vi är bra nog fiffiga ibland. Vi skrev en historia, men skrev någon mening sen vek man ner så den andra som skulle skriva bara såg något ord och sedan fortsatte. Tänkte vara så rolig att dela med mig av denna roliga historia, den handlar även om Maria.

En saga om Maria:

En gång gick Maria på affären. Hon skulle på promenad i Gnarp. På sin fantastiska färd så klev hon av misstag på en lamster. Hon gjorde illa sin näsa fruktansvärt, men en gentleman kom och hjälpte henne med att penetrera hennes anus. Hon njöt av behnadligen  och stönar högt. Sedan sa hon, du har fula kalsonger, ska jag ta av dem? Eller ska jag helt enkelt köpa nya? Vad vill du egentligen? Det jag önskar mig mest i hela världen är att äga en liten negerpojke. Marias epa gungade fram och tillbaka timme ut och timme in. Enda tills farmor vårlade på tyska av smärta och njutning.

Haha helt otroligt att det blev en liten lustig berättelse av det hela. Nu sitter jag iaf hemma och är proppmätt jag har ätit en underbar Kycklingsallad! Efterlängtat!

Sommar vore inte fel att ha NU!



RSS 2.0