18 Maj

Sitter nu här, redigerar lite kort, älskar verkligen att knäppa kort. Har nog fått det av, eller jag ahr rättare sagt fått det av min underbaraste farfar.
Huvudet värker som en tok, mamma vill att jag ska stanna hemma imorgon , men icke, imorgon är de lansen som gäller. Servering. Gillas :)



                                   Älska vädret och blommorna


13 Maj

God morgon, nu sitter jag här i tröja och inga leggings, har inte kommit så långt än. Är otroligt seg faktist, jag som egentligen skulle vara as taggad, fast lite taggad är jag ändå ;)

Ja som sagt ikväll händer det. :) ÖSÖLÖSÖLÖS! Hoppas de blir lika nice som sist de skulle vara galet, fast vissa detaljer kan man väl skippa :)

Eftersom jag inte tror att spotify kommer funka i stugan sitter jag och laddar ner massa musik , eller massa och massa jag kommer inte på ngt att ladda ner så det får bli lite som de blir med musiken alltså :) ska elta tag på en ljudkabel också..

Ne nu har jag mycket att stå i, marinera kött, städa, packa, göra mig iordning och framförallt klä på mig som folk :)

Ses ikväll ni som har vettet att dyka upp  ;)



//Saara

11 Maj

Hej, buden som är dåli på att uppdatera är här igen.

Ja jag har väl inte bra anledning till varför jag inte orkat skiva här, jag har helt enkelt glömt bort och inte orkat.
Men nuså tar vi tag i det igen och börjar lite lätt med att berätta att jag ska ha party i alsjö på torsag, är sjukt sjukt taggad.

Jag var i sundsvall idag med Pontus, Maria och Karlsson. Kul faktist, införskaffade mig 3 nya skor och 2 tröjor. Handlade även ett par nya brillor igår med, tuffare än tuffast.

Jag börjar bli trött nu och tänker sova:)
Måste bara tilllägga att jag älskar början på sommarvädret nu



//Saara <3


RSS 2.0