New Year

Ja nu sitter man på fest, till piffad och snygg, kommer knäppas mycket kort kan jag lova! Kommer bli en super kväll med alla underbara människor. Kvällen kommer bli lång, kanske kommernågot mer inlägg av mig.

Ha det näst ikväll annars /Sara

Järvsö

Hej igen, nu sitter man här stelfrusen och nöjd. Följde med familjen till Järvsö idag för att se om de gamla snowboardtakterna finns kvar, med ny bräda, nya skor och så. Men kan man tro, det gick som en dans alltså. Stolt över mig själv, synd att det var så sjuk sjuk sjuk kallt så man typ inte kunde åka länge alls utan att var en isbit. Åkte lite med Elias som är riktigt duktig alltså, trodde jag inte. Även Fanny som bara började förra gången hon åkte, kan ju svänga åt ett hll riktigt bra. Ojojoj dom lär sig så fort Haha. Själv trodde jag att jag skulle slut på sjukhuset efter den här dagen, mörbultad men nej nej nej. Jag var grymm alltå!

Imorgon är det nyår! Härligt. Mamma och jag gjorde ett tappert försök igår att sy en egen nyårsklänning till mig, slutade med att mamma låg på golvet och sa att bakdelen såg ut som en puppa och skrattade,hon hade klippt och sytt fel. Jag fick nålar  i nacken och  fastnade med armarna rakt upp i luften. Så jag fixade väl till den lite med fortfarande katastrof så jag la ner projektet kl halv 1 ungefär. Så idag köptes det e klänning i ljusdal, faktist fin :)

Mamma köpte också nya Lips skivan, älskar den totalt alltså! Blir väl den på nyår med om inte dom envisas att ha den hemma men det tror jag nog att jag ska kunna ordna, är ju trots allt mitt xbox. Men det visar sig. =) Så ska väl kasnke gå upp och sjunga lite nu kanske eller hoppa in i duschen och värma upp mig lite.

Bye /Sara


Fynden på Birsta kommer här

Fynden på Birsta var ju succé.

  • Skepparkavaj från HM
  • Tröja från Carlings
  • Halsbuk från Rut m.fl

Sen skorna från skopunkten

Bästa köpet var självklart



köpte även lite smågrejs, tex gel pads så jag inte kommer få så ont i fötterna! :)
Är verkligen  nöjd att jag betalat 1000 kr för de här kanske 900, men ca pris iaf.


Just nu sitter jag hemma med Elias, pappa är och köper Thai mat till oss så vi har städat lite för att vara snäll :) Älskar Thai mat, det är faktist det godaste man kan äta. När jag åker till Thailand nästa gång ska  jag absolut ta en matlagningskurs och lära mig deras matlagingsmetoder och deras kryddning. Absolutly loving it! 


Hello


Så nu  sitter man och degar här i soffan och har tråkigt, är inte så trött heller så kan inte sova. Mamma och Fanny är i gävle och sover kvar där så det är bara Pappa och Elias hemma med mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra faktist. Något förslag?

Ja förstår mig inte på människor som vill ändra på någon annan? Varför, alla lever väl sitt, sen är det deras eget fel om dom förstör eller gör det bra för sig själv? Blir så förbannad, försök läxa upp dig själv istället för att tro att man kan lära någon annan hur du tycker dom ska bete sig. Nu blev jag lite arg här på köpet.

Fyndat på mellandagsrean!



Nu har jag äntligen kommit hem från Hudiksvall och även Birsta. Har varit där med Klas,Jan,Maria och Madde. Har fyndat en del kan jag lova bland folkmassorna, 3 par skor,en jacka,halsduk, och tröja, för 900 kr;) hur bra är itne det? :O Trots baksmällan sen igår klarade vi av dagen, ush ush ush säger jag 3 timmars sömn, sen  bilden till shoppingen, våran huvuden mådde ej bra. Men WE DID IT!!
Kommer bilder sen på mina fynd men inte just nu, måste få lite mat i magen och sen mysa ner mig i sängen med min Darling <3 och kolla på film.

 Även när jag var på väg hem klev jag ner i diket av en olyckshändelse och de va inget litet dike, ramlade ner ända till höften så skapligt kall nu, fy fy.

Pusshej/Sara


Hem Ljuva Hem

Nu är man hemma från en julafton i mysiga Brännås, har haft en helt underbar dag. Jättefina julklappar och roligaste tomten på många år. Kvällen slutade med att vi satt och smuttade på dieverse spritdrycker, Malibu Mango är värt att prova, GRYMT god. Sen bar det iväg hem. Skönt det med, just nu sitter jag med min nya Pymas som jag ser ut som en tomtenisse i, söt söt söt.
Även att jag måste ju nämna min söta kusin Ronja som hade gjort några julrimm, ett till mig och jag måste säga att det lite lurigt,blev mycket fundersam, såhär stod det: Nu unga kvinna, tänk snart kan du gå och stosa i både string och trosa, utan att ingen vet din lilla hemlighet, ty saken i just i detta paket döljer just hela din härlighet.
Klurigt eller hur? gissa vad de var? En super super super mysig morgonrock ;) klyftigt ;)

Hoppas alla haft en lika underbar och mysig jul som jag, njut nu av den sista jul timmen, det ska jag göra.

/Sara


Julmys

Nu sitter jag här hos mormor och morfar och myser med familjen och kusinerna. Jätte mycket snö. Gick för tillfället uppp till Tv:n och kikde och då var det såklart, Pippi långstrump på de sju haven, tänk va liten man vr när man kollade på det sist.  "Minns du en sjöman för länge länge sen , minns du hans namn var Kalle Theodor" Haha Good Old Times, eller vad säger ni.

Nej nu måste jag nog bege mig ner igen och vara ännu mer social och hjälpa till med maten.
 God Jul /Sara

God morgon God morgon

Vakna än? Jo jag väcktes av mormor som vela att vi skulle köpa lite mjök upp till dom. Jag som drömde muusiga drömmar.  Så nu blir det Te och en macka, sen åker vi nog och jag ska lägga mig i mormor och morfars solarium ett tag. Kommer bli en underbar JUL!

/Sara

Tillbaka efter några minuter

Nu sitter jag här igen fast skilladen är att jag sitter vid min mini Pc som jag fick igår på min födelsedal vilket jag är mycket glad över, också därför jag bestämde mig för att ta mig i kragen att börja blogga och iaf börja med designen. Nu kan jag ju ha med mig denna över allt, känns hur behändigt som helst.

För överig så MERRY CHRISTMAS EVERYBODY! Det är ju julafton nu, om jag hade haft ork hade jag tagit upp gitarren och spela några jul visor med lite sång, alltid lika mysigt.

Imorgon, eller senare idag när jag somnat och vaknat bär det av till Brännås, mormor och morfar alltså. Älskar att vara där känns som jag är liten igen, älskar dom så mycket bästa mormor och morfarn man kan ha alltså. Där finns också kusinerna från Årsunda som det inte var så länge sen jag träffade, men alltid  lika kul.

Jag ska väl ta och försöka sova jag med,kanske är på tiden, sen ska jag ta med mig min lilla mini pc, och kamera och skriva om mitt julmys imorgon!

/Sara


På god väg är jag!

Nu sitter jag här vid datorn ska väl lägga mig i sägen snart efter all slit med denna bloggdesign, men fick lite hjälp och jag är på god väg men en del kvar att göra. (: ska passa på att säga tack till evelina som hjälpte mig lite (;

Kommer väl ett till inlägg snart!

Över och Ut
                            / Sara


RSS 2.0