Tungt

Just nu går livet lite tungt, känner mig som en robot, snarare fruktansvärt tungt . Tänker inte gå in på allt som händer. Men jag vill säga. Du är den sista jag vill såra, det gör så fruktansvärt ont i mig att se dig ledsen.

Jag måste börja på ett nytt liv, känna mig levande igen.

26 Februari

Sitter hemma nu och gör itne så mycket provar min nya jacka och mina nya tunikor, Gillarom. Dagen har varit bra faktist sov hos Maria eftersom vi hämtade saker igår. :) Tungt vare. Hade lite kul vid datorn, fick min roligaste strippdans på camen iaf! Gjorde min dag totalt! Maria och jag fick oss ett gott gott skratt kan jag lova. :)

I skolan flöt de väl på, kollade på jätte hemska filmer på Samhälle, Tänkte endast på Kim och Johan. Folk borde tänka efter. DON'T DRINK AND DRIVE EVER!!! Blir arg.

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske Klas kommer, kanske åker till Maria. :) Vi får se vad som dyker upp. Imorgon blir de åter till Delsbo, PARTY


M.U.S.I.C

M stands for MUSIC!

 


Irriterad Tjej

Idag har jag mest varit irriterad, började på morgonen,Matte B kan ju ta sig. Sen dryga Emil och tog min macka hela tiden fast de va mest roligt:) blev lite gladare fast jag låssades vara lite surig. Sen skulle vi ner på tingsrätten. Tror ni inte att den jäveln som är tilltalad inte dyker upp så vi satt och väntade en timme i onödan.

Sen blir jag så sjukt irriterad på vissa människor, förstår inte att visssa, nämner inga namn inte har något samvete, ingen respekt eller kanske ingen hjärna? Inte stor iaf!  Kan inte människor lära sig att man inte jämt kan tänka för stunden. Även fast jag är sån ibland ,men inte i dessa samahang. Saken är att jag hatar respektlösa människor som inte tänker längre än 1 minut frammot! Vill spy på dem! Tyck va ni vill de är min åsikt.

Nu blev jag bara mer irriterad så nu ska jag antingen sova elller kolla på film och försöka toppa humöret lite känns de som.

Ni hör kanske av min senare bitches!

/Saara

Tisdag






NU
sitter jag här i min sköna morgonrock som jag fick av kusinerna! Älskaren! Annars har denna dag funkat ganska bra, lite smådryg bara satt på en föreläsning om Anabola och diverse steroider. Den var faktiskt ganska intressant fast jag älskar Göteborgares dialekt. Så himla häftig, och faktiskt ganska fin. Sen fick vi sitta och vänta på vår underbara Matte B(hatar)! Även att Matte klassen är helt lost på tisdagar, även jag. Orkar inte koncentrera mig på en fläck, bara drygar och bara gör hela lektionen komisk!

Åkte därefter hem, tog en powernap på vägen till Delsbo som jag alltid gör, mycket skönt. Fixade mitt voddler-konto också, vilket gillas (: fast trodde de skulle vara bätttre :(! Men jag är glad ändå. Åkte sedan på en sån otaggad träning, men den va kul faktist, och JOBBIG. Styrka som alla kan skylla på mig för de va jag som vela ha den ;) sen sprang vi våran klassiker 70/20 i 13 min! Slutingen är jag iaf!

Imorgon har vi matte kl 8 inte så kuligt. Sen äre tingsrätten 10,30 med Ingvar. Hoppas de är intressant, kan tänka mig de eftersom vi ska få se på en riktig grej som händer, (tror jag om jag fattade rätt), Men iaf kanske dom heter de. Same shit, haha.

NU sitter jag här som sagt i min underbaraste mysigaste skönaste morgonrock och myser till musiken och tänker faktist snart sova :) Kom just på att jag måste skriva klart min dusch grej(en passionerad,romantisk och dramastis text om en sak, alltså i mitt fall en dusch!) :( hatar denna uppgift, blää jag grinar över den :'( Nej nu ska jag försöka dra mig till sängen och drömma om en dusch så jag får lite clever ideas! Ska ha mitt MVG!

Hare bäst bitches/ Saara <3

PARTI

Ja änterligen ska jag lägga upp lite bilder från chill partyt, som forsabor gör, fast denna gång hos Jonas. Måste säga att jag hade enormt kul! Blev jätte trött ett tag efter min och Jonas kittelfight, han är otroligt kittlig om ni vill veta och utnyttja denna information;) Folken som va där va såklart festinnehavaren Jonas, sen vare Jag, Maria, Stina, Madde, Ante, Tobbe. Hade så jävla kul!  Vissa fullare än andra som vanligt fast denna gång jöll jag mig i skinnet bra! ;) Pigg som en mört dan efter vilket inte känndes helt fel. Vi drog så småning om in till stan och frös som fan, men vi gick på zapata och käkade strips , mycket gott. Sen begedde sig alla hem, eller ja jag joina Emil och Johan på vägen hem. Stannade förbi hos Emil en sväng och pratade, han som va så arg för de inte kunde ploga i denna stad. Så han hoppade fram i snön och trodde han inte skulle bli lika kall. Haha. EMIL är även också en väldigt kittlig människa, nästan snäppet värre en Jonas. Hahah jag älskar att retas. ;)  Men tillbaka till sak. Kvällen slutade väl vid ca 3, hem till Klas och sov ^^
Ni ska även få kika på några bilder från kvällen:)


 

Lördag spenderades hemma , mycket skön kväll, kollade på The Ugly Truth med Klas, den var faktist väldigt bra  och rolig:) Somnade ganska tidigt faktist. Men de måste man ibland med.

Söndag var jag bara hemma :) Kollade på film och sen var de träning. Kallt som bara den. Man borde inte få träna när de är så kallt. Mitt vatten i vattenflaskan var nästan is! Brr va kallt.

Måndag är det nu och denna dag  har varit ganska bra, Matte provet som jag var supernervis för var ju inte idag utan nästa måndag, hur bra var inte det? :) Sen har vi varit i köket restreande delen av dagen. Lagade mat från mellansverige om jag inte kommer ihåg fel. Dom äter tydligen mycket fisk.. inte så gott. MEN de hade en jäklarns god tårta iaf som jag och Madde lyckades kanon med:) Mumma!

Liten uppdatering här då :) jag måste även få till det där med min nya header, även fast den inte är den finaste men jag vill bara byta! Fast de måste ju bli rätt först haha. Verkar helt omöjligt om de ska gå som sist men men jag sak fixa de någon gång ^^

Det var allt för idag // Saara


Dålig jag är

Jag vet jag vet jag vet, jag är dålig på att uppdatera nu för tiden, men imorgon ska nu allt få lite bilder m,m från fredags med ett mycket bra sällskap!

För nu tänkte jag sova, god natt pussgurkor!<3

/saara

I Gotta Feeling Parody

 Den är så mycket bättre än orginalet, komisk och man känner väl igen sig ett antal gånger. Totalt bäst


Hatar design

NU är jag fruktanvärt less! Jag har suttit och gjort en header! men inte fan kan jag få dit den? den blir alldeles för liten hur jag än gör, förut funkade det hur bra som helst. Någon kan ju gärna förklara för mig vad jag gör för fel på msn om de vill. [email protected]. Be my guest! Är förbannad på denna skit nu så nu orkar jag inge mer för idag.

Imorgon äre väl party antar jag. Eller ett mysparty med lite männikor hoppas vi hittar bra efterfest;D

Nu ska jag deppa för detta inte funkar som jag vill och spela gitarr istället.

Ses på festen folk
/Saara <3


Muppig svenska

just nu ligger jag i sängen, emil underhåller mig med lite skrivning medans jag själv försöker skriva en text som ska vara passionerad och dramatiskt romantisk om en SAK? känns helt muppigt att skriva om en sak. Jag skriver iaf om en Dusch vilket var ett bra val de är ju så grymt skönt att duscha. Jag har även fått hjälp av emil, masser med flera:D mycker stor hhjälp och ska se om jag kan utnyttja min egen fantasi i detta sammanhang.

Men jag ska iaf göra sängen nu för jag längtar till imorgon, bilr hot chili och stories på kvällen :D loving it!

Hare bäst alla. Puss

Sweet dreams people!

Måndag

Jag har blivit dålkig på det här med bloggandet nu alltså, jag ska skärpa mig jag lovar. Fastnu måste jag äta mat först

Hello

Designandet med bloggen går väl sådär. Funderar och fixar lite fortfarande. Kommer väl ta sin tid antar jag.
För övrigt har veckan varit bra än så länge, de sista dagarna kommer jag spendera på Hällnäs vilket är bättre än att vara i skolan för tillfället. I måndags så var jag underbart sprallig och lycklig, nu är det klart, David köper våra flygbiljetter. Maria och jag till Luxdemburg 4 veckor i sommar, hur galet är inte det? AHA!! blir helt sprallig när jag tänker på det.

Nu sitter jag med handuk lindad runt om mig eftersom jag nyss tagit en efterlängtat dush, mycket mycket skönt.
Nu blire kika lite på bilder vart vi eventuellt kommer hamna:D
LOVING IT! LOVING LIFE!


Ska designa om bloggen

ikväll ska jag nog arbeta på en ny design till min blogg.:D wish me luck

Rise Against

Gillar denna låt skarpt
Rise Against - Hero Of War


Otaggade Otaggigaste Sara

Imorgon är det fest, jag inte är inte alls sugen, vet ej varför?Hur vanligt är det liksom? :O Men det blir ju såklart fest ändå även hur otaggad jag är :P Fast tror det kommer bli kul ändå, konstig kännsla alltså, mina kortlekar ska användas! HAHAFår man veta lite hemlisar och pinsamheter, väldigt väldigt kul:D

Skolan rullar på, har haft engelska nationella i veckan. Gick väl som det gick, känndes bra. Imorgon har vi väl Svenska och Samhälle om jag inte minns fel men yr Ingvar haha, fast han är söt (: Vi slutar väl formodligen vid typ 12 om inte våran puckade rekor har fixar lärare till våran projektarbetes timme som hon visst hade glömmt bort.

MEn nu måste jag skärpa upp mig som mina goda vänn ylva brukar säga. "Skärpa upp" alltså. Jag måste tagga.


Nu KÖR VI KVÄLLEN UT IMORGON BRUDAR!


Tjabba

Nu ligger man och degar i soffan. Är väldigt trött men måste ju bara kolla på Paradise. men JAG SOM VELA ATT GRETA SKULLE VINNA, men såklart åkte hon ut igår. tråkigt värre. Nu ska ju bara Christoffer eller Erika vinna. Annars kan ju Paradise ta sig!
Även att jag har Nationella imorgon 08'00, Reading and Listening, NERVÖÖS!

Även att jag taggar för fest på fredag, vart är festen? Det blir vilket fall going drinkar med Maria,Madde och
Stina :) sen kanske efterparty med andra Stinis.:)
//SAARA
Tagga Tagga Tagga brudar!


RSS 2.0